airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Krydstogtskibe i Ilulissat i 2019

14. juni 2019

Ilulissat vil fra den 13. juli 2019 til og med den 16. september 2019 få besøg af ikke mindre end 47 krydstogtskibe. Der vil i alt være 19.817 passagerer på de skibe.

Den 21. august kommer MSC Orcestra, som er den største af de skibe, som ankommer i år, og den medbringer 3200 gæster. Udfordringen her bliver, at den ikke kommer alene, men der vil allerede være 2 andre skibe i forvejen. Så vi skal regne med over 4000 gæster netop denne dag. Dertil vil der allerede være turister, som er kommet med fly til Ilulissat, så der vil være over 5000 gæster i bybilledet i de dage.

Avannaata Kommunia, RAL og turoperatørerne arbejder tæt sammen for at få det bedste ud af skibene. Vi håber, vi får nogle gode udbytterige dage, når de mange gæster er i Ilulissat.
Det bliver nogle travle dage og når skibene tager afsted herfra igen med en positiv oplevelse, skal vi regne med, at de kommer igen næste år med mindst samme antal gæster.

God Sommer

Projekt Koordinator
Konrad Seblon
Avannaata Kommunia

Krydstogtanløb: http://corporate.greenland.com/en/cruise-greenland/