airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Flyttedage grundet serviceforbedring for borgere

Alle borgerrelaterede henvendelser til kommunen i Ilulissat vil fremover blive samlet på et sted, og derfor sker der en del rokeringer af afdelinger i kommunen i disse dage. Når flyttedagene er omme, holder kommunen kaffemik i ny borgerservice.
22. januar 2020
Sagsbehandlingen af sociale sager for børn og unge samtborgerservice med skranke får til huse i B-964, som ligger ved siden afrådhuset.
Kommunen ønsker at forbedre servicen over for borgerne yderligere, og derfor sker der en del rokeringer blandt afdelingerne i kommunen i disse dage. Alle borgerrelaterede afdelinger skal samles på rådhuset, og administrative serviceområder flytter ud af rådhuset.

- Vi har bestræbt os på at forbedre servicen over for borgerne siden etableringen af Avannaata Kommunia for to år siden, og nu vil vi forbedre servicen yderligere ved at samle borgerrelaterede servicer på et sted, nemlig på rådhuset, siger fungerende administrerende direktør Dorthe Løvstrøm Mathiesen.

Fremtidige placeringer
Borgerne kan fremover ordne deres ærinder på rådhusets stueplan i følgende områder: Offentlig hjælp, socialforvaltning med socialskranke, sagsbehandling for handicappede og pensionister.

Følgende service får til huse i B-964, som ligger ved siden af rådhuset: Sociale sager for børn og unge samt borgerservice.

Forvaltningen for læring flytter den 22. januar til B-8, som er den tidligere kredsret.

Afdelingerne for HR, tolke, MISI samt løn- og regnskabsafdelingen vil fremover kunne træffes på Kaaleeraq Poulsenip aqqutaaa 3, B-1970, hvor Sullissivik tidligere havde til huse. Erhvervsafdelingen kommer til at have til huse i Kussangajaannguaq 20, B-462.

Flyttedagene startede den 17. januar i år, og det er planen, at de sidste afdelinger kommer på plads den 31. januar.

Direktionen vil fremover have kontor i det nuværende borgmestersekretariat, hvor borgmesteren fortsat vil afsætte aftalte møder med borgerne torsdag formiddag.

Når flyttedagene i kommunen er veloverståede, holder kommunen åbningsdag for de nye afdelinger med kaffemik for byens borgere i det ny borgerservice Sullissivik den 3. februar 2020.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl
Illustrationer: Avannaata Kommunia


Offentlig hjælp, socialskranke, sagsbehandlingen forhandicappede og pensionister samt socialforvaltningen kommer til at ligge på rådhusetsstueplan.