airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Tilbud om løbende coronavaccination i Avannaata Kommunia

Region Avannaa er foreløbig det første sted, der har fået et systematisk tilbud om løbende vaccination mod corona.
13. august 2021
Tilbuddet gælder foreløbig kun i fire byer i Avannaata Kommunia, men alle, der er i byerne – også hvis man kommer fra bygderne – kan få vaccination i de fire byer.

På corona.gl har Region Avannaa fået en særskilt side med informationer om, at borgerne i Qaanaaq, Upernavik, Uummannaq og Ilulissat kan ringe til deres lokale sygehus og aftale tid til en vaccination mod corona. I Ilulissat laves der løbende drop-in vaccinationer, som annonceres på corona.gl og Facebook.

- Vi er nu færdige med vaccination i stor skala i alle vores byer. Alle har fået tilbuddet. I vores sundhedsregion laver vi derfor et systematisk tilbud om løbende vaccinationer, for at få de sidste med. Det er vigtigt at holde øje med opslag og på den måde sørge for, at vi er mange vaccinerede, bekræfter Peter Vedsted, ledende regionslæge i Region Avannaa.

På corona.gl kan du læse, hvilke tilbud, der gælder i nævnte fire byer: https://corona.nun.gl/emner/vaccination/vaccination_avannaa?sc_lang=da

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl