airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forslag til perspektivplan

Avannaata Kommunia har udarbejdet et forslag til en perspektivplan for et ny delområde A34 i Ilulissat. Perspektivplanen er udarbejdet på baggrund af rammerne i udviklingsplanen for Ilulissat Nord, der blev godkendt af kommunalbestyrelsen i 2021.
14. august 2024

Perspektivplanen sikrer således, at ønsket til områdets fremtidige anvendelse som boligområde, bliver en del af kommuneplanen.

 

Forslag til Perspektivplan for ILU1200- A34” er fremlagt i offentlig høring i perioden: 06.08.2024 til og med 01.10.2024.

 

Perspektivplanen lægger op til, at en del af det nuværende friholdte område (delområde D11) i fremtiden ændres til et nyt boligområde (delområde A34). Derudover sikre perspektivplanen, at en del af det firholdte område bevares ved vandsøen, til fremtidige rekreative formål.

Det nye delområde kan ikke bebygges, før der er udarbejdet overordnede bestemmelser for delområdet.

 

Forslag til ” Perspektivplan for ILU1200- A34” er i høring i 8 uger. I den periode kan alle – borgere, virksomheder, institutioner, foreninger m.fl. – fremsætte indsigelser, bemærkninger og ændringsforslag.

 

Infomøde

Planafdelingen kan altid svare på alle spørgsmål vedrørende perspektivplanen. Ud over et holder Plan et infomøde den 14. august kl. 16.00 i rådhuset.

 

Du kan skrive dit høringssvar direkte til kommunen gennem kommuneplanens hjemmeside https://kommuneplania.avannaata.gl/dk/hoeringer/indgiv-hoeringssvar/ eller pr. mail til Plan@avannaata.gl.  Du kan også aflevere dit svar til din lokale Sullissivik eller sende det til Kommunen.

 

Efter offentlighedsfasen behandler kommunalbestyrelsen eventuelle indsigelser og ændringsforslag, og derefter kan forslaget vedtages endeligt.

 

Såfremt du har indsigelser eller bemærkninger til høringen skal de være kommunen i hænde senest den 01.10.2024.