airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 52 for Delområde 1200-C20 Ilulissat

Centerområde ved Kaaleeraq Poulsen‘ip Aqq.
Som følge af en ansøgning om udvidelse af Café Hong-Kong, og en ansøgning om en helt ny cafe/restaurant, er der lavet en ny revision af kommuneplantillægget for området. Revisionen forslår yderligere 2 nye enfamiliehuse i delområde 1200-C20.
17. september 2024


Forslag til Kommuneplantillæg nr. 52 er fremlagt i offentlig høring i perioden: 16.09.2024 til og med 11.11.2024.

Kommuneplantillæggets formål:

Formålet med dette kommuneplantillæg er at give mulighed for udvidelse af Cafe Hong-kong. Yderligere udlægges der et stort byggefelt for en helt nybygget cafe/restaurent ved siden af Hotel Ilulissat, samt udvidelse af flere private villaer i området. Revisionen forslår yderligere 2 nye byggefelter til enfamiliehuse i området.

 

Forslaget til kommuneplantillægget er i høring i 8 uger. I den periode kan alle, borgere, virksomheder, institutioner, foreninger m.fl. fremsætte indsigelser, bemærkninger og ændringsforslag.

 

Du kan skrive dit høringssvar direkte til kommunen gennem kommuneplanens hjemmeside: https://kommuneplania.avannaata.gl/dk/hoeringer/indgiv-hoeringssvar/

 

eller pr. mail til plania@avannaata.gl.  Du kan også aflevere dit svar til din lokale Sullissivik eller sende det til Kommunen.

 

Efter offentlighedsfasen behandler kommunalbestyrelsen eventuelle indsigelser og ændringsforslag, og derefter kan forslaget vedtages endeligt.

Såfremt du har indsigelser eller bemærkninger til høringen skal de være kommunen i hænde senest den 11.11.2024.

 

 

Forslaget kan ses på kommunens hjemmeside www.avannaata.gl eller på kommuneplanens hjemmeside http://kommunnia.avannaata.gl