airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Konference i Nuuk for unge iværksættere i juni måned

6. marts 2018

I samarbejde med Innovasjon Norge samt Innovation Center Iceland, vil man i år 2018 arrangere NORA REGION CONFERENCE 2018 i Nuuk med Greenland Business som arrangør i dagene 1.-2.juni.

Til dette arrangement er udgangspunktet unge i norden, som kan deltage i konferencen om iværksætteri. Antal deltagere, der kan få mulighed for at deltage i arrangementet: fra Grønland (uden for Nuuk) 4, fra Norge 3, Færøerne 3 samt 3 fra Island.

Den første dag, fredag den 1.juni, afholdes en konkurrence med temaet Selvbærende udvikling. Der kåres en vinder dagen efter. På denne dag, tilfældigvis Børnenes dag, vil der også være 8 aktiviteter for børn i Katuaq, med bl.a. Mindstorms.
 
Den anden dag, lørdag den 2.juni, starter konferencen samt forskellige workshops.

Unge mellem 25 og 35 år fra Avannaata Kommunia, som kunne være interesserede i at deltage, opfordres hermed til at kontakte den lokale erhvervskonsulent.
 
Oplægsholderne kommer udefra, hvorfor det er nødvendigt at kunne forstå dansk og engelsk.

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte din lokale erhvervskonsulent, og forklare, hvorfor du gerne vil deltage.

Da antallet af pladser til konferencen er begrænsede, vil Avannaata Kommunia vurdere og bestemme, hvem der får mulighed for at deltage til konferencen.

Kontaktpersoner:
Avannaata Kommunias erhvervskonsulenter:
Qaanaaq: Arruttaq Qujaukitsoq – tlf.: 97 28 07
Upernavik: Nikolaj Jensen – tlf.: 96 48 12
Uummannaq: Pipaluk M Kruse – tlf.: 95 45 21
Ilulissat: Nguutiu Niels Kristensen – tlf.: 94 79 83

Læs mere om konferencen her: https://www.facebook.com/NORAinnovation2018