airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Foreningen for handicappede ”Tasiunnga” fik besøg af kommunalbestyrelsen

28. november 2018

Mandag d. 26. 2018 klokken 12:00 blev Kommunalbestyrelsen og Familieudvalget samt embedsfolk inviteret til frokost af foreningen for handicappede ”Tasiunnga” i deres lokale foreningshus Orpigaq i Ilulissat.

Foreningen er hjemmehørende i Ilulissat. Bestyrelsen fremlagde deres gøremål til medlemmer samt deres husprojekts historie. Foreningen startede husprojektet i 2006. og projektet blev til en realitet i 2009. Huset benyttes af foreningens medlemmer samt andre borgere i Ilulissat.

Foreningen afholder ferie for sine medlemmer flere gange om året. Medlemmerne kan også ansøge om tilskud til briller, til foreningen.

Formanden for familieudvalget Jens Imanuelsen takkede foreningen for den varme velkomst og for invitationen. Det blev nævnt, at det er kommunalbestyrelsens målsætning at oprette et handicapråd. Det er vigtigt, der skabes dialog mellem de handicappede og kommunen; herved kan vi bedst forbedre de handikappedes forhold.

/Forvaltningen for Familie