airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nick Nielsen ansat som administrerende direktør

En enig kommunalbestyrelse har på et ekstraordinært møde i dag besluttet at ansætte Nick Nielsen som administrerende direktør i Avannaata Kommunia.
30. januar 2020

Nick Nielsen, der har fungeret som kommunaldirektør i Avannaata Kommunia siden starten af november måned 2019, bliver ansat som administrerende direktør den 1. februar 2020.

- Nick har altid været min fortrolige partner i kommunalt regi, og jeg glæder mig til, at vi får et endnu tættere forhold nu, hvor han er ansat som administrerende direktør. Vi har i kommunen en målsætning om, at ansatte skal arbejde i trygge omgivelser med mulighed for udvikling. Og jeg ved, at Nick deler de samme tanker. Derfor er jeg glad for, at en enig kommunalbestyrelse står bag ansættelsen af vores ny administrerende direktør, siger Palle Jerimiassen, borgmester i Avannaata Kommunia.

Nick Nielsen, der er uddannet civilingeniør, har været landspolitiker og var Uddannelses-, Kultur- og Ligestillingsminister i halvandet år. Derefter arbejdede han i to år som miljøingeniør i Kommuneqarfik Sermersooq, tre år som teknisk direktør i det daværende Qaasuitsup Kommunia og fortsatte i samme stilling i Avannaata Kommunia i de sidste to år.

- Jeg er glad for, at kommunalbestyrelsen har tillid til mig og har ansat mig. Jeg er nordgrønlænder, og jeg ønsker at præge udviklingen i vores kommune. Det er et stort ansvar, jeg nu påtager mig som administrerende direktør. Kommunen er i rivende udvikling, og vi står over for en masse spændende arbejdsopgaver i fremtiden, som jeg glæder mig til at løfte i samarbejde med vores 1.700 ansatte i kommunen, siger Nick Nielsen, ny administrerende direktør i Avannaata Kommunia.
   
Der var 11 ansøgere til stillingen som administrerende direktør.


Nick Nielsen bliver ansat som administrerende direktør den 1. februar 2020. Her med borgmester Palle Jerimiassen.