airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Alle større arrangementer i kommunen aflyses

På grund af seks positive coronatilfælde i Ilulissat opfordres alle borgere til at aflyse større arrangementer i Avannaata Kommunia. Skoler, dagtilbud og biblioteker har fortsat åbent.
21. december 2020

- Vi kan ikke være påpasselige nok, efter at der er fundet seks coronasmittede i Ilulissat. Vi opfordrer derfor foreninger, virksomheder og lignende om at aflyse arrangementer, som giver anledning til større forsamlinger, siger borgmester Palle Jerimiassen.

 

Skoler, dagtilbud og lignende har dog normal åbningstid.

 

- Bekymerede forældre til skolebørn samt forældre til børn i vuggestuer og børnehaver er begyndt at ringe og spørger, hvordan de skal forholde sig, efter at der er fundet seks coronasmittede i Ilulissat, siger Aka Grønvold, direktør for Forvaltning for Læring og fortsætter:

 

- Skoler, vuggestuer, børnehaver, biblioteker samt sportshaller holder fortsat åbent. Alle i kommunale institutioner skal være særligt opmærksomme på at følge landslægeembedets anbefalinger for at forhindre yderligere smittespredning. Og skolerne kan fortsat gennemføre planlagte kirkegang op til jul, hvor skoleeleverne er opdelt i grupper.

 

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl