airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kongeligt kaffemik for borgere i Ilulissat

Avannaata Kommunia inviterer borgerne i Ilulissat til kaffemik i tilknytning til Dronning Margrethe’s besøg i byen fredag den 30. juli.
8. juli 2021
Kaffemikken i forbindelse med Dronning Margrethe’s besøg er planlagt til at foregå udenfor Kulturhuset Sermermiut fredag den 30. juli fra klokken 12.00 til klokken 13.30. I tilfælde af dårligt vejr vil kaffemikken foregå indenfor Kulturhuset Sermermiut.

Dronning Margrethe vil ankomme til kaffemikken omkring klokken 12.15. Eftersom Dronningen har et stramt program, vil borgere i Ilulissat få mulighed for at være i kaffemik-selskab med dronningen i en halv time, hvorefter Dronningen vil tage afsked med borgerne, for at drage videre til Nuuk.

Til kaffemikken får borgere mulighed for at nyde kaffe, te og kager fra rækker af dækkede borde, og der vil være mundgodt til børnene, ligesom der vil være underholdning i form af korsang, grønlandsk folkedans og harmonikaspil.

Til kaffemikken får gæsterne mulighed for at se en udstilling af malerier, udført af børn fra Qullissat i 70’erne.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl