airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sekretariatet og borgmesteren flyttet til B-7

Avannaata Kommunia’s sekretariat samt borgmesteren er flyttet ind i det nyrenoverede B-7.
21. september 2021
Til venstre står B-7 ikke langt fra rådhuset. Til højre anesden tidligere kredsretsbygning, der i dag huser Forvaltningen for Læring.
Ønsker borgerne at benytte muligheden for at holde møde med borgmesteren om torsdagen, skal de fremover møde op på B-7, som igen kan benyttes efter at være blevet renoveret efter en brand i sommeren 2017.

Borgmesteren kan dog tidligst holde dialogmøder igen med borgerne om torsdagen i begyndelsen af uge 40, når han er vendt tilbage fra en orienteringsrejse til Upernavik og Uummannaq.

Det er blandt andet pladsmanglen på rådhuset i Ilulissat, der er årsagen til, at sekretariatet og borgmesteren nu er flyttet ind i B-7.

B-7, der tidligere har været benyttet som administrationsbygning for blandt andet KGH, KNI og Skattedirektoratets afdeling i Nord, blev overtaget af kommunen i 90’erne. Bygningen var netop ved at blive renoveret i sommeren 2017, da den brød i brand.

Tekst og foto: Káte Hansen, khan@avannaata.gl

Der er fortsat udvendige renoveringsarbejde i B-7.
Billede fra branden i 2017. (Arkivfoto)