airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Upernavik: Bliv hjemme

Sundhedsvæsenet i Upernavik er lige nu hårdt presset. Derfor opfordrer vi alle i Upernavik til at blive hjemme og kun personer som er særligt udsatte eller personer med meget alvorlige symptomer skal kontakte sundhedscentret på nummeret 96 12 11. Man skal helst ringe i dagtiden- Hvis det er akut så ring fra kl. 16.00 – 8.00
24. november 2021

Over 1000 personer i Upernavik er allerede blevet testet for Corona. Men ressourcerne hos sundhedsvæsenet i Upernavik er begrænset, og det betyder, at der nu bliver lavet om på nogle tiltag.

Vi opfordrer alle i Upernavik til at blive hjemme.

Aktiviteter til juletræstænding er aflyst

Juletræstænding i hele Avannaata Kommunia er aflyst. Juletræet bliver tændt, men aktiviteter omkring juletræstænding er aflyst. Vi opfordrer alle borgere, til ikke at samle sig i store forsamlinger, også op til jul. Selvom mange går og glæder sig til julen, må vi stadig huske på at passe på os selv og vores medborgere.

I forbindelse med de nye tiltag vil Avannaata Kommunia løbende melde ud, hvis der sker ændringer.

Derudover vil jeg gerne opfordre alle borgere til at følge disse anbefalinger:

         Bliv hjemme hvis du er syg

         Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit

         Host og nys i dit ærme

         Begræns fysisk kontakt – undgå håndtryk, kindkys, kram mv.

         Vær opmærksom på rengøring og udluftning – både derhjemme og på arbejdspladsen

         Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Det bedste du kan gøre for at forebygge smitte, er at følge de seks anbefalinger fra Landslægeembedet til smitteforebyggelse. Vi anbefaler, at du tænker dem ind i din adfærd – i hjemmet, i det offentlige rum, på skolen og på arbejdspladsen. Husk også, at hjælpe børn med at følge anbefalingerne.

Palle Jerimiassen

Borgmester i Avannaata Kommunia