airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommunikation

Søger du et sommerferiejob eller job i dit sabbatår? Så har vi måske en mulighed til dig.
10. juli 2023
Er du ung og kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation? Så læs videre – også selv om du måske kun er ung af sind.
Kan du lide at arbejde med foto, video, korte tekster eller grafik? Måske er du allerede god til nogle af delene? Det vigtigste er, at du vil lære, engagere dig og arbejde med at få praktiske erfaringer kommunikation.
I Avannaata Kommunia vil du
• Blive en del af kommunikationsafdelingen hvor vi hver dag fortæller historier på Facebook, hjemmeside og intranet. Historier om, hvad der sker i kommunens byer og bosteder og om politikernes ambitioner og beslutninger.
• Blive en del af stor arbejdsplads med gode kollegaer, der hjælper i hverdagen, når du har spørgsmål.
• Blive udfordret så du bliver dygtigere og får praktisk erfaring med at løse kommunikationsopgaver, du ikke nødvendigvis véd, hvordan man løser – men når du har løst dem har du nye erfaringer med til næste opgave.
• Få tilbudt oplæring og feedback, på dine arbejdsopgaver
Vi regner med, at du
• engagerer dig i dit arbejde
• har lyst til at bliver dygtigere til at se og fortælle ”den gode historie”
• er nysgerrig og en god kollega
• kan tale og skrive grønlandsk – og tale/skrive dansk eller engelsk
Det bliver helt sikkert spændende – måske sjovt - og nogle dage hårdt. Men du vil have en erfaren kommunikations-kollega i ryggen.
𝐄𝐫 𝐝𝐞𝐭 𝐫𝐞π₯𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐝𝐒𝐠? Måske er du i gang med en videregående uddannelse i Danmark eller i Grønland og drømmer om en periode med praktisk erfaring. Eller du har et sabbatår og går måske og overvejer, om du skal læse videre eller om kommunikation er noget for dig.
𝐒𝐀𝐫𝐒𝐯 𝐞𝐧 𝐀𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐧𝐬ø𝐠𝐧𝐒𝐧𝐠: Fortæl, hvem du er. Fortæl hvorfor du vil være i Avannaata Kommunia og arbejde med formidling og kommunikation. Fortæl hvad du er god til og gerne vil lære i faget.
Vedlæg CV og gerne et par eksempler på grafik, foto, video, tekst eller andet du har lavet - i fritiden eller professionelt.
Er du i tvivl og har spørgsmål, så ring til kommunikationsmedarbejder Dorthe Olander + 299 38 76 86 eller skriv til dola@avannaata.gl
Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale
Arbejdstid: Heltid, minimum 3 måneder.
Aflønning efter gældende overenskomst/aftale.