airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Aftale om fiskeri- og jagtmesse

PolarExpo til Ilulissat hvert andet år
8.-10. oktober 2024
29. november 2023

I oktober 2024 bliver den store fagmesse for fiskeri og jagt igen afholdt i Ilulissat. Avannaata Kommunia har indgået aftale med Aalborg Kongres & Kulturcenter (AKKC) om fremover at afholde PolarExpo – Fishing & Hunting hvert andet år i Ilulissat.

 

Aftalen mellem Avannaata Kommunia løber så længe begge parter ønsker det.

”Det er en vigtig aftale for os og for fiskere og fangere i kommunen. Messen tiltrækker også flere og flere internationale fagfolk, så vi sikrer, at erhvervet både kan få inspiration om udstyr og udvikling branchen,” fortæller borgmester Palle Jerimiassen (AT), Avannaata Kommunia.

 

Han tilføjer, at en messe om Polar Expo Fishing & Hunting er en del af de politiske ambitioner om om at forlænge sæsonen for turisme og sikre overnatninger på hoteller og overnatningssteder i hele kommunen.

 

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er også begejstret for aftalen.

 

”I AKKC føler vi, at Ilulissat er blevet en form for venskabsby. Vi har så meget, vi kan lære af hinanden og bidrage med til hinanden, så derfor er det en ren fornøjelse, at det gode samarbejde fortsætter langt ud i fremtiden,” siger direktør Nikolaj Holm.

 

Næste gang PolarExpo åbner dørene i Ilulissat er 8. - 10. oktober 2024, og er hele niende gang messen gennemføres!