airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Frivillige uddeler bagværk i Qaanaaq

Omkring 50 børn og 20 voksne i Qaanaaq bagte massevis af småkager og boller til stor glæde for enlige, gangbesværede og for ældre hjemmeboende.
18. december 2019

- Tredje adventssøndag gik børn og voksne rundt i Qaanaaq og uddelte småkager og andet bagværk til enlige, gangbesværede og til ældre, der bor i eget hjem. Der blev uddelt 53 poser bagværk, og alle modtagerne blev så glade og overøste giverne med lovord og taknemmelighed, fortæller Mathæus U. Johansen, der er formand for lokaludvalget i Qaanaaq.

Det var frivillige borgere, der havde ansøgt 5.000 kroner hos lokaludvalget, som stod bag bage-arrangementet. Arrangørerne havde begrundet ansøgningen med, at arrangementet skulle være til glæde for alle, at alle skulle kunne deltage i bagningen, og at bagværket skulle doneres til enlige, gangbesværede og til byens ælde, der bor i eget hjem.

Ansøgningen blev bakket op af lokaludvalget, og derefter hyggede børn og voksne sig sammen og bagte til den store guldmedalje. De frivillige bagere hjalp også hinanden med at pakke og uddele bagværket.

Se billederne fra bagearrangementet nedenunder.

Tekst: Mathæus U. Johansen og Káte Hansen, khan@avannaata.gl
Foto: Mathæus U. Johansen