airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Aktiviteter under skolelukning

Skolerne i Avannaata Kommunia bliver midlertidigt lukket d. 23. marts. For forældre med en samfundsrelevant vigtig beskæftigelse har Avannaata Kommunia oprettet en børnepasningsordning ved akutte situationer.
18. marts 2020

Naalakkersuisut har besluttet at skolerne i Grønland bliver lukket midlertidigt. Hermed er Avannaata Kommunia’s sikkerhedsplan for skolerne effektueret.

Skoleordningen er som følger
For skolerne i Ilulissat er fjernundervisning indført så vidt muligt. Lærere ved skolerne opretholder undervisningen fra skolen ved brug af de eksisterende intra.

For elever i Ilulissat der ikke har internet i hjemmet, bliver der udarbejdet læringsmaterialer, som eleverne tager med hjem på fredag.

I Uummannaq, Upernavik, Qaanaaq og i bygderne bliver der udarbejdet læringsmaterialer.

Pasningsordninger for børn
Der blev til forældre med en samfundsrelevant vigtig beskæftigelse udarbejdet et tilbud om børnepasningsordning. Ved akutte situationer er skolen åben for pasning, ordningen gælder alle elever, dvs. 1 – 10. klasse. Skolerne har normal åbning fra 08:00 – 16:00.

Børn med forældre som har en samfundsrelevant vigtig beskæftigelse, og som ikke har mulighed for en anden pasningsmulighed, skal ved akutte situationer møde op på skolen om morgenen, der vil ske en registrering der.
Forældrene skal selv vurdere om deres beskæftigelse er et vigtigt samfundsrelevant arbejde.