airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Indvielsen af Ilulissat’s nye kunstgræsbane udsat

Indvielsen af ny kunstgræsbane i Ilulissat er udsat til på fredag eftermiddag.
1. juli 2020
Egentlig skulle indvielsen af den nye kunstgræsbane være sket onsdag den 1. juli. Årsagen til udsættelsen af indvielsen er, at limningen på kunstgræsset ikke kunne holde, hvorfor arbejdet med at lime kunstgræsstykkerne sammen måtte startes forfra.

- Arbejdet med at lægge kunstgræsset på den nye fodboldbane har været hektisk i den seneste tid, hvor arbejdet nærmest har foregået dag og nat, og hvor kommunens folk i samarbejde med en ansat fra Nordisk Kunstgræs til tider har måttet arbejde indtil klokken 3-4 ud på morgenen, siger Attoumane Said Issilam, projektleder i Forvaltning for Teknik.

Indvielsen af fodboldbanen er derfor udsat til at ske på fredag den 3. juli klokken 15.00.

Indvielsesceremonien vil blive indledt med en velkomsttale ved Sundhed og Fritid, som står for planlægningen af byens arrangementer. Derefter vil borgmester Palle Jerimiassen holde en tale efterfulgt af taler fra formændene for sportsforeningerne I-69 og Nagdlúnguaĸ’. Ceremonien afsluttes med kaffemik i det fri for byens borgere, hvor der også vil blive serveret grillpølser.

Det bliver sportsforeningernes damehold fra I-69 og Nagdlúnguaĸ’, der indvier banen og skal spille fodboldkamp fra klokken 16.30.

Programmet for indvielsen kan ses på kommunens Facebook.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl