airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sundhed & Fritid samt sportsforeninger: - Pas godt på kunstgræsbanen

Sundhed & Fritid samt sportsforeningerne opfordrer borgerne til at passe godt på kunstgræsbanen i Ilulissat.
8. juli 2020
Sundhed & Fritid i Avannaata Kommunia er i tæt dialog med sportsforeningerne i byen, og de har sammen en opfordring til brugerne af banen.

- Selvom banen er belagt med slidstærkt kunstgræs, så vil vi opfordre brugerne til at passe godt på banen, da det er dyrt at skulle reparere ødelagte dele. Derfor er det ikke tilladt at ryge, cykle, køre på scooter eller på andre motoriserede køretøjer på banen, og endelig må hundeejere, der bor i nærheden af banen, sørge for, at deres hunde ikke kommer ind på banen og gør skade på kunstgræsset, siger Rigmor Villadsen, afdelingsleder i Avannaata Kommunia’s Sundhed & Fritid.

Anlæggelsen af kunstgræsbanen er langt fra færdig. Banen skal nemlig indhegnes, og der skal bygges tilskuerpladser ved siderne af banen.

- Kommunen arbejder på, at materialet til indhegningen kan fragtes med skib i den nærmeste tid, så indhegningen kan laves så hurtigt som muligt. Derudover arbejder vi på at kunne installere lysanlæg på banen, så banen også kan bruges i mørketiden, siger Rigmor Villadsen.

Ved samme ombæring opfordrer Sundhed & Fritid og sportsforeningerne brugerne til at bruge passende fodtøj, når de skal spille på banen.

Tekst og foto: Káte Hansen, khan@avannaata.gl