airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pontonbroen er ikke en fortøjningsplads!

Nogle brugere er godt træt af, man bruger pontonbroen ved hvalens underkæbe som fortøjningssted, idet den oprindelig kun skulle benyttes som af- og pålæsning.
31. juli 2020

Pontonbroen ved hvalens underkæbe i Ilulissat skulle ifølge anvisningen kun benyttes som af- og pålæsning og dette bliver af nogle brugere ikke respekteret, da de benytter den som fortøjningssted.
Det er der nogle brugere der er godt trætte af. Derfor bliver restriktionerne styrket både af Ral, Selvstyret og Kommunen.
 

Pontonbroen blev også etableret som af- og pålæsning for turister ved samarbejde mellem Selvstyret, Ral og Avannaata Kommunia.

Der har tidligere været offentligt udmeldt til borgerne og til offentlig nyhedsformidlerne om, at pontonbroen i Ilulissat kun skal benyttes som af- og pålæsning. Idet reglen ikke bliver respekteret, vil kommunen venligst bede brugerne om, at pontonbroen kun skal benyttes som af- og pålæsning og ikke som fortøjningssted.

Såfremt pontonbroen bliver benyttet som fortøjningssted fra i morgen den 31.07.2020 og ikke kun som af- og pålæsning, vil man fra på mandag ophæve brugen af pontonbroen, vi håber man herfra vil følge anvisningen, da det er tænkt som service for borgerne.