airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

KOMMUNENS INFORMATION VEDR. COVID-19 TILFÆLDE I UUMMANNAQ

Coronastaben har desværre her til formiddag meddelt Avannaata Kommunia, at en person er testet positiv for COVID-19 i Uummannaq. Personen er i karantæne, og situationen bliver håndteret efter retningslinier i sådan situation. Myndighederne arbejder lige nu på at opspore eventuel smittekæde.
14. januar 2021

Kommunen er i dialog med coronastaben, myndigheder arbejder på for at forhindre smittespredning med covid-19 i Uummannaq.

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden. Smittetrykket i Danmark er meget højt lige nu, og mange rejser i den kommende tid ind i Grønland. Derfor vil jeg igen minde borgere om, at det er vigtigt, at vi følger landslægeembedets anbefalinger:

  • Hold afstand.
  • Nys og host i ærmet.
  • Vask fingre med sæbe ofte, eller brug håndsprit når det ikke er muligt.
  • Bliv hjemme hvis du er syg.

I Avannaata Kommunia har vi besluttet, at vi fortsat ikke afholder arrangementer som er organiseret af kommunen, og alderdomshjemmet I Uummannaq lukkes for besøgende.

Vi følger udviklingen tæt og melder ud gennem vores hjemmeside og facebook.

Hvis folk har spørgsmål relateret til Covid-19, kan man finde landslægeembedets anbefalinger på nun.gl og kontakte deres corona hotline på 80 11 00.

 

Inussiarnersumik inuulluaqqusillunga / Med venlig hilsen

 

Palle Jerimiassen