airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ubegrænsede læremidler til lærerne i Avannaata Kommunia

Lærerne i Avannaata Kommunia får mulighed for at hente ubegrænsede læremidler og vejledning fra hjemmesiden CLIO.dk, hvilket kan forbedre undervisningen ved hjælp af iPad.
15. juli 2021
Læremidler i form af gratis materiale til alle skolefag, opgavesæt, gratis kurser, nyhedsbreve, adgang til webinarer, booking af en lærer til et kursus, fagsnak eller skræddersyet workshop, portaler, årshjul til undervisning og meget mere. Så meget hjælp i undervisningen får lærerne i Avannaata Kommunia mulighed for at få adgang til i CLIO.dk, som er et digitalt læringsunivers, som kan benyttes af lærere og skoleelever.

Beslutningen om at etablere samarbejde med CLIO.dk og dermed få adgang til ubegrænset hjælp og vejledning i undervisningen for lærerne blev truffet på det ordinære kommunalbestyrelsesmøde den 23. juni efter en indstilling fra Udvalget for Inerisaavik og økonomiudvalget.

- Samarbejdet med CLIO.dk vil betyde, at samtlige lærere i Avannaata Kommunia får mulighed for adgang til ubegrænsede læremidler, som vil højne kvaliteten af undervisningen yderligere, siger Aka Grønvold, direktør i Forvaltning for Læring.

Samarbejdet med CLIO.dk vil koste kommunen 434.000 kroner hvert år i mindst fem år, samarbejdet varer, og derudover skal der betales etableringsomkostninger på 217.000 kroner.

Hjemmesiden har i forvejen et samarbejde med nogle grønlandske skoler, som har fået egen side på CLIO.dk

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl