airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Informationsmateriale fra Tusaannga

Tusaannga er Grønlands centrale telefonrådgivning for alle børn, unge og voksne i hele landet. Hvert år kontakter omkring ca. 2000 borgere Tusaannga. De udfordringer borgerne står med når de kontakter Tusaannga kan være store og små. Nogle borgere ringer fordi de mangler nogen at snakke med om kærestesorger, bekymringer om Corona, eller udfordringer på arbejdspladsen, mens andre borgere står i en alvorlig livskrise, deriblandt borgere som har selvmordstanker eller er selvmordstruet.
13. september 2021
I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebyggelse den 10. september 2021, har Tusaannga udviklet informationsmateriale (hent materialet her), som kan benyttes til events som afholdes på dagen. Materialet kan frit printes og deles ud til relevante fagpersoner eller borgerne. Det må også gerne hænges op i byen.

I den forbindelse håber jeg at du vil hjælpe os med, at sprede budskabet om borgernes mulighed til at ringe til Tusaannga, til så mange borgere som muligt i dit lokalområde.

Tusaannga findes på www.facebook.com/Tusaannga  (like og del gerne siden) eller du kan læse mere på Tusaannga på Tusaannga (socialstyrelsen.gl ).


Har du spørgsmål eller behov for at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.

Takl!

Med venlig hilsen

Mette Lange-Nielsen
Specialkonsulent
Borgerrettede afdeling
Socialstyrelsen