airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Leder af daginstitution holder 40-års jubilæum

Karen Eriksen, der i dag er leder af den aldersopdelte institution, Nukariit, holdt i går tirsdag den 21. september 40-års jubilæum inden for sit fag.
22. september 2021
40-års jubilaren Karen Eriksen.
Karen Eriksen startede nemlig i en pædagogstilling i 1981 og har siden 1983 været ansat i lederstillinger i børnehaven Piaraq i Ilulissat og i den aldersopdelte institution Nukariit, hvor hun fortsat arbejder som leder.

Direktør for Forvaltning for Læring, Aka Grønvold, bemærkede i sin tale, at Karen gennem årene har arbejdet med ikke så få ansatte og børn.

- Når man kigger tilbage, så har du haft stor indflydelse inden for daginstitutionsområdets historie. Tilbuddene i daginstitutionsområdet er det første sted, som barnet går igennem under sin udvikling, hvilket er et vigtigt grundlag i barnets læringsproces, og det har du bidraget meget til, sagde Aka Grønvold blandt andet i sin tale til jubilaren.

Karen Eriksen har som leder arbejdet med overholdelse af diverse love og regler og udførelse af politiske beslutninger, været ansvarlig for pædagogisk udvikling og stimulering af børns udvikling, udført diverse rapporter om børn, udvikling og efteruddannelse af personale, administrering af økonomi m.m.

Ledere i daginstitutionerne i Ilulissat blev inviteret til den aldersopdelte institution Nukariit, hvor de sammen med Karen festligholdt jubilæumsdagen.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl
Foto: Avannaata Kommunia