airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pfizer 3. vaccine og influenzavaccine til udsatte i Ilulissat

Sundhedsvæsenets Region Avannaa er på søndag klar til at tilbyde tredje Pfizer vaccinestik mod coronavirus samt influenzavaccine for udsatte borgere i Ilulissat.
21. oktober 2021
- Vi har nu fået influenzavacciner til Ilulissat, og samtidig har vi fået Pfizer vacciner mod corona. Derfor er der nu mulighed for særligt udsatte personer og dem på 65 år og derover at få den årlige influenzavaccine. Derudover får alle på 65 år eller derover, der er fuldt vaccinerede med Pfizer coronavaccine før den 1. april 2021, tilbudt en tredje Pfizer vaccine mod corona, siger Peter Vedsted, ledende regionslæge ved Region Avannaa.

Udsatte, der tilbydes influenzavaccine, er personer med kroniske lungesygdomme, sukkersyge, svær overvægt, kronisk lever- og nyresvigt m.m. Se hvilke udsatte personer, der tilbydes influenzavaccine og tredje Pfizer coronavaccine her.

- Vi håber, at så mange som muligt kan komme til Sermermiut på søndag mellem klokken 10.00 og 16.00 og gøre brug af vores tilbud om vaccine, siger Peter Vedsted.

Vaccinationerne sker som et led i Landslægens og den danske Sundhedsstyrelses anbefaling om at starte vaccinationerne i de større byer.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl
Foto: apotekeren.dk