airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Vi mangler fødevare og byggematerialer

Forsyningsskibet kommer ikke alene med madvarer, frugt og grønt, men også med byggematerialer som venter på at komme frem til Ilulissat og resten af kysten.
7. marts 2022

Borgmester, Palle Jerimiassen (AT) har holdt møde med GE’s lokalafdeling i Ilulissat, for at diskutere manglen på byggematerialer. Entreprenørerne mangler materialer, der for længst skulle være kommet med skibet både til Aasiaat og Ilulissat.

Lige nu kan entreprenørerne godt klare sig, men hvis vi skal vente yderligere 4 uger mere, så bliver det et decideret problem for os, forklarer Karl Jensen, der er næstformand for GE’s lokalafdeling i Ilulissat.

Jeg vil på det kraftigste anbefale, at Royal Arctic Line vil se alvorligt på sagen, ikke alene mangler vi madvarer i butikkerne, men det går også hårdt ud over byggebranchen. Forsvarets skibe burde være behjælpelige med at bryde isen op, så der igen kan sejle skibe nordpå, siger Palle Jerimiassen.

Forsyningsskibet Mary Arctica var sidst i havn i Ilulissat i midten af januar måned.