airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Avannaata Kommune og Grønlands Selvstyre vil gerne invitere borgere og erhverv til dialogmøde om de nye lufthavne og den store udvikling, som man i Grønland står over for.

Dialogmødet vil blive afholdt hos Kulturhuset Sermermiut torsdag den 5. maj fra kl.
16:30 til kl. 18:00, hvor at borgmesteren vil byde alle velkommen.
3. maj 2022
Til dialogmødet vil man præsentere arbejdet med ”Lufthavne 2.0” og den data, som ligger til grund for de kommende passagerprognoser, samt det kommende arbejde med udarbejdelsen af tillægsdatapakker, som skal styrke vores viden om hvilken udvikling, vi står over for.

Repræsentanter fra Kalaallit Airports, Visit Greenland og Air Greenland vil ligeledes være til stede og give et kort oplæg på deres arbejde med den kommende udvikling i Grønland. På baggrund af præsentationerne, vil der blive åbnet op for spørgsmål og kommentarer fra deltagerne på dialogmødet, hvor at repræsentanter fra Avannaata Kommunia, Grønlands Selvstyre og repræsentanter fra selskaberne vil står til rådighed.

Der er ikke krav om tilmelding, man skal blot møde op eller logge på, hvor vi gerne vil byde alle interesserede op til dialog om lufthavne og den udvikling, som følger med. Der vil blive serveret kaffe/the og kage til dialogmødet.