airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Borgmester og embedsmænd til Qaanaaq

Borgmester Palle Jerimiassen og embedsmænd kan nu føre et tidligere planlagt besøg til Qaanaaq ud i livet og komme i dialog med byens borgere.
2. december 2019

Et besøg til Qaanaaq, der tidligere var planlagt til at ske i august måned, blev udskudt til at ske i oktober og november måned. Nu kan besøget endelig gennemføres. Dermed vil borgmesteren gæste byen for første gang siden dannelsen af Avannaata Kommunia.

- Jeg ser frem til at komme i dialog med borgerne, bygdebestyrelserne og erhvervsfolk i Qaanaaq. Jeg har siden jeg blev borgmester lovet at komme på besøg i Qaanaaq, og efter deres eget ønske kommer besøget til at ske i mørketiden, siger Palle Jerimiassen, borgmester i Avannaata Kommunia.

Borgmester Palle Jerimiassen, kommunalbestyrelsesmedlemmerne Lena Ravn Davidsen fra Demokraterne og 2. viceborgmester Anthon Frederiksen fra Partii Naleraq samt embedsmændene Dorthe Løvstrøm Mathiesen, økonomidirektør, Aka Grønvold, fungerende direktør for Udvikling og Familie samt Rigmor Villadsen, koordinator for Sundhed og Fritid vil gæste Qaanaaq fra den 11. til den 14. december.

Embedsmændene vil ligeledes komme i dialog med de ansatte i kommunekontoret.

Tekst og foto: Káte Hansen, khan@avanaata.gl


Borgmester Palle Jerimiassen, Anthon Frederiksen, Partii Naleraq og Rigmor Villadsen, koordinator for Sundhed og Fritid samt tre andre aflægger besøg i Qaanaaq for første gang siden dannelsen af Avannaata Kommunia.