airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Mindre udfordringer ved affaldshåndteringen i Ilulissat

Affaldshåndteringen i Ilulissat er mindre udfordret på grund af politiets efterforskning ved forbrændingsanlægget. Alligevel opfordres borgerne til at være tålmodige, mens undersøgelserne pågår.
5. oktober 2021
- Affaldshåndteringen for husstande kører normalt og er ikke påvirket på nogen måde, men vi er begyndt at møde udfordringer i forhold til affaldshåndteringen hos forretninger, private næringsdrivende og hundeejere, som må serviceres efter tur, siger Leif Løvstrøm Mathiesen, leder i forbrændingsanlægget i Ilulissat.

Ingen kan på nuværende tidspunkt sige noget om, hvor længe politiets efterforskning ved forbrændingsanlægget vil vare, og det skal borgerne huske på.

- Vi skal derfor især opfordre virksomheder, private næringsdrivende og andre, der oplever en forringet service til at væbne sig med tålmodighed i disse dage, mens politiets undersøgelser pågår, understreger Leif Løvstrøm Mathiesen.

Tekst: Káte Hansen, khan@avannaata.gl